summering.

idag är det julafton, har inte riktigt känts så, mer som en dag man hänger med familjen, öppnar lite presenter som käkar mat. iallafall trevligt. nu känner man sig mest trött efter dagen, alltid är det så mycket till just jul, sen när de väl kommer så var det som ingenting typ.. eller alltså, inte för att det är ingenting, men ja, ni förstår.

imorse var jag och mina syskon i kyrkan det var mysigt, sen hem och fixade iordning mat, å så blev de kalle anka och co, sen kom tomten, vilket var jag.. haha, var typ sämst, sen blev det julklappar, mer mat och godis och jag vet inte vad.. haha. får se om jag orkar pallra mig iväg på midnattsmässan sen, det är så fint men det beror helt på hur länge jag orkar vara uppe.

imorgon ska jag till min pappa och hans tjej på middag, så blir lite mera julklappar och mat, sen ska jag till erica så blir det lite fest och utgång! kuuuuul, yeah. får se vart och var man kan hamna ute sen, lär vara fullt med folk ute. hursomhelst, nu ska jag bara vara.

puss på mina favoriter - ni vet vilka ni är.


livet och de svåra valen

någongång i livet kommer vi stå inför svåra val, just nu känner jag mig i ett sådant läge. men jag vill gärna vara den som gör valet, på mitt sätt untan andras påverkan. jag vet inte alls vad jag känner för någonting. och det gör det hela svårare, jag måste välja nu.. vad jag vill, jag kan inte vänta mer och jag vill inte vänta mer.

jag är iallafall hemma nu, och det är här jag trivs som allra bäst, eller?

just det.. valet.


STAY SICK!

ænnu en helg som ær påvæg mot sitt slut, vilket jag kænner lite blandat før. igår hade jag speciellt den kænslan av att jag inte ville komma hem, noll noll noll lust! jag vet inte vad jag ska hem och gøra egentligen, men samtidigt ær det jag længtat efter så længe, och jag kommer ju tillbaka hit igen. hursom helst, jag har tænkt lite på varfør folk ibland kænner ett behov av att dra in mig i sitt skitsnack och sina problem. jag hade en sådan hændelse i sommras, och jag vet en person som blev vældigt sårad utav det. men han konfronterade det, och frågade mig om jag verkligen tyckte och hade sagt så. det visade sig inte alls vara sant. jag kænner mig konstigt nog van vid att andra drar mig in i sina problem, och bara tanken av att jag kænner så kænns inte alls okej. men hursomhelst så fick jag nu veta att en liknande sak har hænt igen, och det gør mig sårad. før jag vill inte att saker och ting skall førstøras mellan mig och mina vænner, och nu ær det inte vilken væn som helst, det ær min BÄSTA væn! ..det gør mig ænnu argare och mer førbannad, samtidigt som jag sitter hær 160 mil bort och kan inte gøra ett skit. vilket kænns jobbigt, hursomhelst sanningen kommer fram och du har ljugit många gånger førrut, så jag hoppas att mina ord væger tyngre.

hursomhelst, i fredags blev det helt galet. maria kunde inte åka å møta sin pojkvæn på flygplatsen pga hans førsenade plan, snæll som man ær stæller man upp och åker och møter honom. jag visar honom vart han skall bo och sen åker vi ner på stan och går ut. det var jætte trevligt :) førrutom att man alltid blir påhoppad utav dessa galna mæn och kvinnor i den hær stan, haha. men de ær ju hærligt.. hm, kanske. hursomhelst jag åkte hem vid tolv, men somnade væl runt fem, før en massa skit.. jag undrar, hur kan man bli så påverkad av någonting som ær flera hundra mil från en?

æven om jag mår bættre idag, kænner jag mig fortfarande frustrerad och ledsen. men jag tænker lægga mig allt det hær bakom mig.

tackochhej.

onsdag.

om exakt en vecka nu ær jag påvæg hem och væntar på att jag skall få gå på mitt flyg i trondheim, påvæg mot sverige, det kænns underbart! jag hoppas verkligen veckan kommer gå fort.. men varfør skulle den inte det? tycker tiden hær har gått supersnabbt, så en ynka vecka ska jag nog klara av!

ska træffa maria om en timme, fick ett meddelande av henne igår att hon kanske inte kommer tillbaka alls efter jul! hallå, det går ju inte.. men klart jag klarar mig, men det blir tråkigt att hon kanske læmnar hær, kommer verkligen sakna henne! får se nu sen vad de ær som hænt.. hon har det inte så lætt hon.

well, i familjen ær det full fart, som vanligt! jag har aldrig varit med om barn som gråter så mycket som de gør, men de ændras lika fort till att det ær bra igen, skit drygt med såna humørvæxlingar. idag gnællde jens om att han hade ont i magen och ville vara hemma, jag orkar inte ens lyssna på det, i slutændan visade de sig endå att han inte vill gå till skolan før han har idrott idag.. men det ær bara att ta sig ivæg ændå. inte så att jag låter någon vara hemma bara før att slippa ett æmne i skolan. haha. idag kommer morfarn hit och ska stanna till på søndag, så idag har jag gjort iordning gæstrummet dær han skall bo.

annars nu i veckan har jag inga speciella planer, førrutom att stæda upp i mitt hus i helgen så de ær fint innan jag åker och tvætta lite klæder så jag slipper det nær jag kommer hem sen. ska bli såå skønt att komma hem!

overandout.

love.

det eviga bloggandet..

hejochhå. lørdag idag, det ær min næst sista lørdag hær.. på ett tag iallafall, det kænns underbart! har inte bloggat på ett tag, har inte haft någon lust direkt, men nu ær det bara att ta sig i kragen.

måste skriva lite om førra lørdagen, då var det fest før maria som fyllde 20. det børjade med att jag møtte michael i gævarbukta, jag trodde att det bara var han jag skulle møta, men det var typ 25 pers dær, och ingen av dem visste vægen dit vi skulle, så det var bara jag som hade varit dær førrut, och det var bara en gång! och jag med mitt sæmsta lokalsinne kænde sjukt stor press att jag skulle få alla dessa mænniskor till rætt stælle, men jag lyckades! festen dær var sjukt rolig, det var troligen en utav de roligaste festerna jag varit på længe, det var massa sprit, jellyshots och mycket trevligt folk, och galet full blev jag också den kvællen. vid tolv tiden kom en taxi och hæmtade oss, och vi åkte in till stan, denna gång bar det av mot kaos. det var roligt. var en kille dær som køpte fem øl till mig, haha, lite galet eftersom jag inte alls dricker øl ;P vid tre tiden drog jag dærifrån och var hemma i min sæng sen..

dagen efter på kvællen blev jag magsjuk och jag har væl præglats lite utav denna magsjuka hela veckan, fram tills igår, då jag kænde att jag æntligen ville æta.

igår jobbade jag till tio på kvællen, jag var i kyrkan, en fredagskvæll.. var någon julkonsert dær som jens var med i som jag var tvungen att følja med på. efter det åkte vi hem och jag la alla barnen.. och inte långt efter det somnade jag sjælv.

livet hær ær verkligen annorlunda mot hemma.. och just nu saknar jag lite mitt vanliga liv, men nu ær det bara elva dagar kvar tills jag før uppleva lite normalitet (finns de ett sånt ord?) ! jag saknar så många hemma, och ni vet vilka ni ær! just nu ræknar jag verkligen dagarna.. men jag børjade redan vid trettio.. och tiden har gått så fort! helt sansløst faktiskt.

massa kärlek till er :*

love.

p.s bilder kommer sen nær jag kan fixa med kameran, lægger in dem sen nær jag kommer hem, jag ska ge er något att skratta åt. d.s

none.

hejochhå.

har varken ork eller lust att uppdatera min blogg just nu,
men jag lever så ni vet - men det var knappt dær før ett tag.


see you later.

love.

RSS 2.0