22:04

väskan är packad, och timmarna bara rusar förbi nu, snart åker jag, känns verkligen overkligt!

idag på dagen träffade jag jocke, vi åkte ut till pizza hut och åt där, aldrig ätit där förrut, så det var väl kanske på tiden, det var trevligt faktiskt. satt å snackade lite grann, sen ner på staden växlade lite pengar sen så skjutsade jocke hem mig. väl hemma så packade jag klart väskan, det har varit en stor börda de där med väskan, men nu när den här klar känns de som en sten lyft från bröstet. nu mot kvällen träffade jag erica och andreas på kalles, var mysigt! gud vad jag kommer sakna er. sen åkte vi hem och jag har varit med familjen, kollat på lite tv också.

nervositeten kryper i kroppen, känns galet att jag ska ge mig in på det här, men samtidigt kan det nog bli en riktig upplevelse. jag hoppas bara att jag kommer hinna hämta min väska i oslo, sas är ju inte direkt smarta, de ger mig fem minuter att hämta ut väskan och checka in. kommer antagligen få åka ifrån väskan i oslo, känns ju inte så kul. men jag hoppas det ska gå bra.

så, godnatt sverige, vi ses i norge.

love.

konsten att packa ner ditt liv i en resväska

vet du hur? hör av dig!

det närmar sig snabbt nu, att man snart ska flytta. just nu vet jag inte riktigt vad jag känner för det, den där känslan för spänning har bytts ut mot saknad. saknad av allt här hemma - redan, hur ska jag klara det här egentligen?

men helgen då, det har varit en grymt kul helg! i varjefall fredagen, lyckat blev allt från början till slut! konrad var roligare än vanligt och vad folk det var där, mot vad det brukar. mycket alkohol, kanske för mycket, men vi lever ju bara en gång, right? på lördagen kom pappa och åsa hit, vi käkade lite mat, drack lite vin, även om det tog emot lite i början så kom man igång sen. senare kom jonna och magnus, trevligt! åkte sen ner på stan, mötte upp norling så va vi hos några dudes, rökte vatten pipa och spelade texas hold'em, vidare mot kåren, å ännu senare bar det av mot gaystället, mycket folk man träffade, blev en del dans och alkohol där med.

så, på onsdag flyttar jag alltså.. innan dess är det tusen grejer att fixa. så här kan jag inte sitta nu.

love.

now I see..

nu förstår jag varför folk är så osociala när det är kväll, de som har ett 7-16 jobb. haha. jag har nu ett 7-19 jobb, och jag var totalt död igår, somnade runt halvnio. vaknade nu idag tjugo i sex, innan klockan ringde! ojojoj.. säger jag bara. igår blev det mycke borrande och städande, men det var rätt kul. vi fixade ett helt kök, på en dag, helt otroligt. idag väntas ett helt nytt kök, fast först en tripp till återbruket med massor av skräp.

livet är ju bara för underbart, mmm!

love.

working.

den här veckn kan jag vara något osocial i min blogg, beror då nog på att jag går upp kl sex varje morgon och ska jobba långa dagar denna vecka. uppdatering kommer om tiden finns, annars ses vi på dansgolvet på fredag!

love.

du.

ibland gör du mig galen,
men det vet du inte ens om.


ticktack.

ibland uppdateras bloggen med tätare mellanrum än andra. så kan det vara ibland.

idag är det exakt två veckor kvar tills jag åker till norge. jag undrar hur det kommer se ut, när jag är där då. kan tänka mig att jag kommer sitta där, bita på naglarna, kolla på klockan, gråta en skvätt och undra vafan det är jag gett mig in på. well, det visar sig sen. just nu har jag två veckor kvar här i sverige, i mitt västerås. jag har tre pass kvar nu på jobbet, sen blir det lite annat jobb nästa vecka. sen blir det bigtime utgång på fredag, den 26:e. längtan är enorm. dels för att jag och erica ska göra lite roliga saker på dagen, men det är hemlis fram tills dess. men kul kommer det definitivt att bli.

ikväll ska jag slappa hårt i soffan, är sjukt seg idag!

puss på er :* (fast bara på snyggosar, såklart!)

love.

analysera ditt hjärta?


testa, se vad du kommer fram till.. vilken väg leder det dig? fundera på det, du kan hitta en ny väg, och vem vet vart den leder? vi lever här och nu, tror att livet är så förutsägbart, men vi ska inte vara så trångsynta, utan vi måste våga mera, då kan du nog få se - livet är rätt oförutsägbart!

en vän.

en vän, hur beskrivs dem? definera din vän, eller dina vänner, vad är din slutsats? min blev att du nog kanske inte alls var min vän. du ringer mig aldrig, frågar aldrig hur jag mår, när jag ringer är det för det mesta suck och stön, nerklankande kommentarer om vem jag väljer att träffa och inte träffa, eller ja egentligen klankar ner på det mesta gällande mig, om mina val osv.

en annan vän jag har, är stöttande, frågande, bara är där, det är aldrig något gnäll om hur jag väljer att leva mitt liv.
punkt på det säger jag bara.

jag vet att du älskar mig.

ångest.

just vad denna dag varit fylld med, ångest för mitt ex var här idag, delat upp alla saker vi hade tillsamans. liksom, jag känner att mina grejer försvinner nu, till fel hem. det kändes förjävligt att sitta där och försöka enas om vem som skulle ha vad. allting blev bara för mycket, och jag sa hela tiden till mig själv att vara stark. men jag är inte stark. så där stod man och grinade över allt.. usch. well, sakerna jag ska ha nu är hemma kartonger i hela hemmet och när ska jag ha tiden för att fixa med det?

och snart åker jag. jag har massor att fixa, det enda jag gjort är att ringa till skatteverket, sen har jag ju att fixa med bank och allt annat. jag orkar inte! jag har inte en enda ledig dag tills jag ska åka. jag har ingenting, utan varje dag ör det någonting. jag känner att det är mycket jag vill göra.. men jag kommer inte hinna allt, det är helt omöjligt. dagen då jag väl sitter på planet, det är väl då allting kommer släppa och jag blir väl antagligen ett jävla vrak. nej, hur ska detta gå? 

erica har jag inte träffat.. ja jag minns inte ens sen när, var det förra lördagen? det är ju sjukt. här sitter man liksom. fyfan för allt säger jag bara. 

nej, det fanns inget positivt här.
frågar du mig imorgon, lovar jag, då är allt bra.
det är det alltid.

love. 

ledigt = slappt

ja, så är det för mig idag iallafall. visserligen mår jag inge bra idag heller. har ont i hela min kropp, och känner mig sjuk. vet inte vad de kan vara. har kollat på film idag, Underbara älskare, helt kass, sen har jag läst lite bok och somnat där emellan titt som tätt. har väl sovit ungefär en 16 timmar idag, med nattens sömn då. det är verkligen sjukt! ..men de sjuka är att jag skulle kunna lägga mig och sova nu igen. jaja, ska försöka vara vaken någon timme till.

under helgen blev det bara en massa jobb, nu när jag tänker efter är jag rätt glad för mitt jobb på mcdonalds. hade jag inte haft det så hade verkligen livet varit tråkigt. med tanke på hur upptagna alla är nu för tiden. haha, tragiskt!

så.. under veckan då, jobbar tisdag till torsdag, sen på fredag ska jag vara barnvakt till mina kusiner, på lördag blir det jobb, och sen efter det ska jag hem till fredrik, basta och bada bubbelpool och så blire nog några cider på det med, trevligt! och nu på söndag ska jag ut och äta med camilla och jenny på kvällen, ska bli kul att träffa dem, med tanke på att det så sällan händer med.

23 dagar kvar, och sen drar jag!

love.

working girl.

denna vecka är det jobb det handlar om, inte en enda ledig dag har jag, tråkigt nog. men på måndag är jag ledig, skönt! tänkt att man kanske ska ta och krypa ner i sängen snart, läsa lite bok, och försöka somna innan klockan blir fyra. vill inte vakna klockan ett imorgon och stressa som en tok. det går iallafall inte, för jag tänkte att jag ska vara hos camilla runt halv ett imorgon. ska kolla hur hon bor och bleka hennes hår. sen blir det bingo på kvällen.

jag har tänkt på de här med norge, och det är verkligen sjukt snart jag åker. gah. det kommer bli läskigt. fast samtidigt sjukt kul!

ja, jag har faktiskt inget värt att skriva egentligen.
time for bed.

love!

tequilabaren.

image2


det är hit jag längtar nu.
ge mig.


RSS 2.0