aaajuste.

nu är kvällen kommit. efter jag skrev sist så kikade min morbror förbi, vilket var jättebra, för då skjutsade han ut mig till ica maxi så köpte jag naturdiet, för imorgon börjar nämligen mitt nya liv. vi får se hur bra det går, men jag behöver verkligen lite förändring. haha. sen åkte jag hem, och bestämde mig för att följa med mamma till bäckbyskolan ang. min systersklass - återigen i skolan liksom. mötet slutade halv nio, så i två timmar var vi där. och när jag ändå var omkring skolan så gick jag till gården och träffade anna. superkul! vi skrattade så mycket när vi pratade om tjejgruppen - vissa saker kommer inte ens jag ihåg. men nu tjejer får de bli en tjejgruppen reunion snart - eller?

om nio och en halvtimme ska jag vara tillbaka på jobbet. så ska strax krypa ner i sängen. såå mysigt.

puss på er!

intensiv helg.

behöver jag säga mer än så? haha, nej faktiskt inte. ibland blir det inte som man tänkt sig heller. var meningen från början att den skulle varit alkoholfri men det blev ju lyckat, not! haha.

idag blev det lite övertid på jobbet, och jag börjar jobba en halvtimme tidigare imorgon. nice (: jag trivs verkligen så bra med mina arbetskamrater, jätteroligt. imorgon ska jag träffa jennie, hoppas jag på!

en kort, men innehållsrik update. yeah.

oxxo.

ibland.

ibland blir det inte som vi tänkt,
ibland gör vi misstag som slår oss hårt,
ibland gör vi saker som inte var menat,
ibland rår man inte för att saker blir som de blir,
ibland tar man sinna vänner förgivna
ibland vill man dra klockan tillbaka.

men..

ibland överraskar vi oss själva genom lärdom och styrka,
ibland inser vi att utan ens vänner så är man inte så mycket,
ibland blir man lycklig utan anledning,
ibland vaknar man med lyckan på sin sida,
ibland känner man sig starkare än andra,

men alltid oavsett så måste man älska sig själv.


ibland undrar jag om jag valde den tuffa vägen när jag föddes? är det ett val man gör när föds, tuffa eller enkla vägen?
eller slår det bara tillbaka ibland i ens ansikte, som en studsboll, samma sak om och om igen? vem vet. jag borde veta.

lär vi oss av misstag, eller är vi såna som vill få träsket att falla över oss igen?
jag är så glad för så mycket, men vissa saker kan man klara sig utan. visst? jag är så glad att jag har nära och kära som ställer upp för mig när jag har varit nere. jag kan inte fatta vilken tur jag haft när det gäller att knyta såna band. att jag faktiskt kan öppna mig, vara ledsen, vara glad, och visa. jag nämner inga namn, för ni vet vilka ni är, för det har ni hört, dem senaste dagarna. jag hoppas jag kan vara en lika bra medmänniska, som de jag har runtomkring mig.

RSS 2.0