det eviga..

alltid är det tusen saker man behöver tänka på. just nu försöker jag göra mig motiverad för att hoppa in i duschen, men känner mig så anti, till precis allt just nu. den här helgen har bestått av jobb, men igår blev det även lite nöje! jag och camilla bestämde oss för en runda på stan, först gick vi till Å, var jätte mysigt där - vi satt vid ett bord där man kan sitta fyra vid, servitören kom då och frågade om det var okej att två killar satte sig vid vårat bord för alla andra var upptagna, snälla som vi är sa vi ja. haha. hela den situationen var väl lite småkul. sen gick vi vidare till bill och bob, var smockat med folk.. men ett bord fick vi iallafall! sen tänkte vi kila ner till sjökrogen, men runt elva var de helt dött där, så då drog vi till mälartältet och var med på 60+ afton, inte helt fel! fick gratis mat.. potatis-/och bönsallad med grillad kyckling, var supergott! sen efter tröttnande på alla raggare som var där så gick vi till sjökrogen! var kul att vara där, men vilka skumma människor som hängde där. men var trevligt att komma ut lite! absolut värt den trötthet jag hade idag.. blev inte många timmars sömn, och var verkligen tvungen att dra mig upp ur sängen idag när klockan ringde. men dagen gick relativt fort.. sen kom ante hit runt sex för jag hade bjudit hem honom på middag, är alltid lika kul att ses. så synd bara att man inte hade mer tid, men de viktiga är att man vet att man finns där.

imorgon är det jobb som gäller igen + bingo så det är en grymt lång dag! men är ledig på tisdagen, ska bli så galet skönt. då ska jag till baknen och fixa med att ändra mitt lönekonto. jaja.. bara en massa skit. men ärligt, så känns mitt huvud kaos just nu.. jag hoppas jag kan få sova ikväll.. man känner tröttheten, men tror ärligt jag skulle kunna räkna mina timmars sömn på två händer sen i torsdags,  å de är illa.

nu ska jag ta fram kläder för morgondagen, jag hoppas de blir sol, för jag ska förbereda min klänning.

miralayehi.

fredag kväll, känns snarare som måndag! har hela helgen av jobb att se fram emot, bara att gilla läget helt enkelt. just nu håller jag på att färgar håret, vilket visade sig bli ett större projekt än vad jag hade räknat med. men nu är det bara att forsätta, jag är inte den som ger upp på halva vägen.

igår vad jag ledig från jobbet, det behövde jag. första halva av dagen satt jag uppriktigt som ett vrak och bara va. tusen tankar just nu far igenom mitt huvud, hur mycket är det meningen att en människa ska orka ta sig igenom? och jag kan undra varför jag? men situationen är inget jag kan smita ifrån, allt från långa vägar. det är jobbigt när man försöker glömma, det går ju inte, det är omöjligt! såå.. livet stannar ju inte upp bara för jag är nere, så en dusch och en sminkning senare åkte jag ner på stan och träffade jocke, vi käkade lite mat, nu kommer jag inte ihåg vad stället hette, men gott var det iallafall! sen gick vi hem till honom, började kolla på en jättedålig film, vilket i jockes mening var den bästa komedin som någonsin gjorts.. att skratta var omöjligt. sen kollade vi på en annan film, den var betydligt bättre.. men ögonen var då så trötta och imorse skulle klockan ringa tidigt så lika bra att sova. 

imorse var det galet bra väder, promenerade till jobbet hur skönt som helst. mådde dock sjukt illa. men efter lite frukost var jag som på topp.. hrm. haha. jobbet gick jätte bra, nu har jag fått jätte bra kontakt med alla. dock är en kille aningen för på på mitt jobb, body contact är nog liksom inte det jag är ute efter på min arbetsplats. menmen, kul har man iallafall! efter jobbet kom pär och hämtade mig, vilket var passande (: han skulle låna en skiva av mig, så tjänster utbyttes. jag kom hem och han fick skivan. 

tycker de är så tråkigt att jag inte har tid att ge mina vänner den kvalitetstid jag skulle vilja, men nästa vecka när de inte är så mycket jobb, så har jag satt in en plan på att umgås med vänner. jag behöver det, och jag hoppas de fortfarande vill det (: 

nu sitter jag med hårfärg i håret och ska försöka få ordning på kaoset. sen väntar sängen, klockan ringer 05:20 imorgon. så kul för mig. 

headline.

ibland räcker ord inte till.
tankarna gör mig ingen nytta.
resonemang och beslut är ett fakta.
ångesten är ett faktum.
och imorgon är en annan dag.


sunday again..

helgen börjar lida mot sitt slut, men jag ser faktiskt fram emot morgondagen. jag ser fram emot arbetsveckan! otroligt egentligen, men jag trivs verkligen superbra på jobbet och jag tror att alla har märkt det också. i helgen har jag varit ledig lördag och söndag, hur skönt som helst. de lediga dagarna spenderade jag med jocke på landet. det var trevligt! kul och umgås också nu när vi typ inte hunnit setts någonting, uppskattat! blev alldeles för några timmar på gårdagen så när jag kom hem på eftermiddagen slocknade jag i min säng i två timmar, superskönt, det behövde jag för att bli människa igen.

blir så lite skrivande i bloggen, jag tycker det är jätte tråkigt. men jag har verkligen aldrig haft så fullt upp som jag har nu. har nästan ingen tid över alls, och den som finns försöker jag fördela jämnt om den inte går åt till sömn eller annat jobb dvs. veckan efter den här som kommer blir visserligen lugnare, bara tre arbetsdagar, ser jag fram emot. jag älskar lediga dagar och ett ledigt jag.

nu får vi hoppas på lite sommarvärme snart, vill ha riktig sommar.
godnatt.


heija!


idag ska jag alldeles frivilligt sätta mig och hålla tummarna för sverige. alltså jag + fotboll, det är liksom förbluffande! men nu ska vi heja dem till seger.

godkväll.

frustration.

ibland kan mitt jobb vara påfrestande, på ett psykiskt sätt. många kunder tror att de kan behandla en precis hur de vill, och kör med en som man vore dens undersåtare. jag har väldigt svårt för att bara vara tyst, men på jobbet kan jag inte vara den som käftar emot och ställer till med en scen. jag vill inte att någon skriker och frågar om jag är kåt, eller kan komma med maten naken, och nej jag vill inte ha ditt telefonnummer. min arbetsplats är min arbetsplats, inte någonting annat. igår blev jag så less på hur vissa människor kan göra så man sjunker ner totalt och allt bara känns skit! ..och detta lät jag gå ut över mina arbetskamrater och de kunderna som var trevliga. och hur dålig dag man än har så ska man aldrig låta det gå ut över någon annan. och jag är ledsen för det. men som sagt, man är bara människa i slutändan.

idag har jag haft en ledig dag, men känner redan hur det kryper i kroppen. jag känner mig stressad, stressad också över att donken gett mig schema där, och jag skulle inte ens bli schemalagd, hur ska jag kunna jobba heltid och sen skola + ett jobb där jag har sena kvällstider och dryga helger, nej tack. jag måste lösa det här, inte idag.. men imorgon.

jag och moster.


lullie.

nej vad jag har blivit dålig på det här bloggandet, fy på mig. men just nu är mina dagar fulla med saker, inte en enda dag ledigt. var meningen att jag nu skulle avnjuta fyra dagars ledighet, men nej. har jag tur så kanske jag kan få en dag imorgon med bara dagen och jag.

igår först var jag i skolan, var lite nervös innan. men det verkar som min klass kommer bestå av tre personer. så blir nog rätt skönt. dock har jag ingen aning om hur jag ska få ihop mitt schema med mitt jobb.. jag ska dit på måndag och få handledning av lärarna och se om jag kan gå i skolan överhuvudtaget - annars får jag ta det till hösten. efter jag var klar där så åkte jag direkt till mitt jobb, fick hoppa in 45 minuter tidigare. tiden rullade på fort, och det var kul men slitsamt. roligaste kommentaren på jobbet igår; "Jag sitter här och önskar du kunde komma ut med maten naken" - när jag kommer ut med maten till en som är parkerad. haha. folk här i världen är så jäkla dumma, men samtidigt får man ju sig ett gott skratt. jobbade nästan över 45 minuter å sen cyklade jag ner till mälartältet där jonna och mamma var..

..var väl inte sådär jätte kul där i tältet, så jag och jonna gick vidare.. tilslut hamnade vi på bmb, det var jättekul! jag och moster shakade ass på dansgolvet, och riktigt svettigt blev det - åtminstonde för min del. galna människor som sliter i ens armar och är allmänt galna bara, men kvällen var toppen. tack moster, det var längesedan jag hade så kul och skrattade så mycket som jag gjorde igår!


idag ska jag jobba, ända till midnatt.. men jag ser fram emot det! jag fick tillochmed välja vart jag ville vara någonstans idag, och valde såklart dt'n. få se om man blir runner ikväll sen. men det kan nog bli lugnt idag eftersom det är fotboll. men idag efter jobbet ska jag direkt hem, för imorgon måste jag komma upp tidigt för på måndag morgon ringer klockan halvfem, och då är det jag som ska stiga upp på en gång!

nu ska jag in i duschen, känner mig helt flottig av både jobb och dans igår.

vuxenpoäng 1 avklarat..

inför mötet idag var jag jätte nervös, vet inte riktigt varför, men antagligen väldigt spänt! det här är trotts allt något som jag kommer hålla på med nu de närmsta 2 månaderna framåt. mötet var väl helt okej, informationen var någonting jag mestadels visste eftersom jag jobbat inom restaurangbranchen i över ett år. men där får vi iallafall se fräscha ut, här var rubriken ungefär "kom okvinnlig" - ni fattar, inga detaljer behövs. men min chef verkar tycka om mig rätt mycket, så det känns som ett stort plus, hon ville att jag skulle stanna kvar och dricka kaffe med henne, men jag tackade snällt nej och 50 minuter senare i ett svalt konferansrum tog jag mig ner mot stan och mötte upp jens och vi fikade på waynes, senare kom jocke och joinade oss med sin härliga närvaro. senare kom sis vi åt mjukglass och cyklade sen till bingon och sen var det hela långa vägen hem. men det var skönt.

om bara några timmar ska jag sätta min välformade rumpa på sadeln igen och trampa mot mitt nya jobb - spännande och nervöst! jag ska ställa tusen frågor och försöka få in något i hjärnan av det som händer (har fått ett häfte om "hur du hanterar maskinerna"). wish me luck.

nu ska jag ner i min absolut inbjudande säng och avnjuta ett par timmars drömmande innan verkligheten slår en i ansiktet igen.

godnatt!


och vad hände sen?

hundra tankar springer just nu igenom mitt huvud. allt jag trott på och allt jag "vetat" är det nu som bortblåst? jag hatar när min hjärna går i spinn, och inte vill sluta. jag blir tokig på mig själv. men jag är bestämd på att inte bli hysterisk, inte att stressa, vi är här - och nu är nu.

min kropp känner för att slänga in sig i torktumlaren för att bli hel. min kropp känns som en makrill inpressad i en konservburk. jag vill kräkas, jag vill kärkas fjärilar. mina ord har ingen mening, och jag slänger helt enkelt in handuken nu, för min vecka är slut. min nästan fulländade 40 timmars arbetsvecka. jag klarade det! det känns vuxet, samtidigt som detta är något folk tar förgivet. men jag är inte folk, jag vill inte ha "normala" arbetsveckor, arbetstimmar som alla andra. allra helst skulle jag bara vilja va, va med mig själv. leva efter mina timmar, mina känslor och mitt humör. men nej - detta tvärvägrar samhället. här ska vi följa ordning och lagar, till punkt och pricka. det är bara och vänja sig, detta är ingenting mot vad min kropp kommer att utsättas för de närmsta månaderna. jag kommer testas, som en soldat i det militära, som en fisk kämpar mot masken på kroken, som en missbrukare mot sitt missbruk. det kommer inte bli lätt, men jag ska tjäna in mina vuxenpoäng för ett par år framåt på mina två månader i en bunker.

bloggtorka.

efter att ha suttit och renläst linda rosings blogg insåg jag att min blogg lider av bloggtorka, så upp till mig att bota torkan!

igår jobbade jag på donken, från 18-00 - och det var galet stressigt, jag ensam i dt'n på kvällen och galet med bilar. man var inte långt till gråt när en mcfish blev beställt. haha. jag hatar å parkera bilarna, speciellt när man redan har fyra parkeringar och fem beställningar som väntas på att bli ihoppackade. men tack vare min bra arbetsledare madde som peppade och motiverade mig, så klarade jag mig till tolvslaget. även om gårdagen var riktigt tuff och utmanande så kände jag mig jäkligt glad när jag slutade, vi skrattade så mycket igår så jag vet inte vad, jag tror jag älskar mitt jobb. haha. när jag cyklade hem cyklade jag genom stan, kändes säkrare än att cykla genom vallby, där stannade en kille mig i en korsning, han hade tydligen åkt brevid mig, jag trodde han frågade mig om vägen eller något, men sen fattade jag att det var inte alls det han ville.. haha, det är otroligt hur killar kör sin raggningsteknik, imponderande. när jag kom hem blev det några timmar framför datorn, jag skickade blandannat ett mail till min förra familj i norge, jag har typ haft mega ångest för att jag inte hunnit höra av mig till dem. och jag har ju ändå snart varit hemma i tre veckor så det var på tiden.

mot morgonen sen pratade jag med en vän i telefon, som jag säkert inte pratat med ordentligt på åtminstonde fem år, ska jag vara ärlig vet jag inte varför vi förlorade kontakten. men när vi pratade, kändes det som igår. det roliga var att han och jag alltid tänkte och tyckte lika om allt.. han kallar oss fortfarande för 'soulmates'. ett välbehövt samtal. efter det försökte jag sova, men då ringde jocke och blev ett rätt långt samtal. var jätte kul att höra hans röst, för de va ju inte igår! när vi lagt på insåg jag att klockan var morgon, och att det var dags att sova. några korta timmar senare var de bara å gå upp, in i duschen sen göra sig iordning för att åka hem till pappa.. jag och pappa pratade ingenting, hur konstigt är inte det då? jag försöker skjuta bort tanken på att jag har förlorat min pappa, men nu vet jag det helt säkert. och nu tänker jag bara gå vidare från det här, och försöka att inte grubbla. (hjälp!)

sen åkte jag å min syster hem, vi låg och solade, läste tidningar sen sov jag i två timmar å efter det har det blivit filmmys och badminton vi är ganska grymma på det faktiskt. nu ligger hon å sover så sött på soffan.

imorgon ska jag upp tidigt för att få några soltimmar, samt diska och hänga lite tvätt och förbereda mig för jobbet. igår lät de att jag tänker inte jobba i helgen - absolut inte. men vem är jag och kunna säga nej? så slutar 00 imorgon och börjar 10 på söndagen, önska mig lycka till. så imorgon blir det en repris i dt'n från gårdagen. spännande, jag ska försöka rocka lika mycket då med.

på måndag ska jag på informationsmöte om hygien på mitt nya jobb 13:00 så det ska bli spännande. tror jag redan kan de mesta efter det vi har fått genom vår "kurs" på donken, men tror det är lite mer komplicerat på produktionsköket eftersom det finns tusen zoner ungefär. men allt som är lärorikt och intressant suger jag åt mig som en svamp.

så, hade tänkt att komma i säng innan tolv idag, men det är redan kört.. men snart.

samvetskval.

nu sitter jag här med dåligt samvete, imorse ringde nämligen madde till mig och frågade om jag inte kunde jobba några timmar idag. och jag sa nej, jag har ju verkligen sett fram emot den här dagen. bara någon minut efter vi lagt på så skickar hon "men snälla.. jag döör annars" haha. stackarn. men jag tycker faktiskt att det borde finnas någon annan än mig. jag har ju sett fram emot min ledighet! men på samma sätt så skulle jag vilja ställa upp, eftersom vi ändå blivit så pass bra vänner - det gör det hela svårare. dumt.

så idag på min lediga dag ska det bli bakning av chokladrutor och kladdmuffins. sen blir det en promenix ner på stan å sen bär de av till bingon. å lite jobb där. vad som händer ikväll, det återstår å se, men någonting blir det definitivt.

tjingeling.

jag älskar mitt nya jag!

för att ;
jag behöver inte vara någon till lags.
jag kan bestämma om min egna tid och göra det jag vill/känner och orkar med.
jag har lärt mig att lyssna på mig själv.
jag bara älskar mitt nya jag helt enkelt.


jag ber om ursäkt för att jag inte tagit hand om min söta blogg på länge, just nu är jag egentligen grymt trött men alltid finns det ursäkter. vad jag hunnit med sen i torsdags är blandannat att skaffat ett vikariat på 100% på produktionsköket som ligger vid sjukhuset, myshäng i vasaparken, och jobbat massor. idag jobbade jag typ min första öppning, men det gick superbra fick mycket beröm av min arbetsledare och sånt är jag inte dålig på att suga åt mig. men det kändes i kroppen att behöva gå upp 04:30 en söndag. men nu är jag iallafall ledig i två dagar. hur galet skönt är inte det då? jag känner mig lite dum att jag inte hunnit träffa några jag lovat, igår blev en sån gång man avbokade i sista sekund, lite tråkigt, men jag var helt trött efter jobbandet och enbart 3 timmars sömn på natten, så då blir det ju så ibland. men vänner förstår - men jag tycker det är tråkigt iallafall.

nästa vecka känns fullbokad, hm... jag gillar inte de läget när man sitter här söndagkväll och ser att det är nästan någonting varje dag. men så kan det vara, nu är det mycket som ska hinnas med.

åh idag förresten, satt jag på baksidan med mamma och min syster, så hör vi hur en fågel skriker och där springer min katt med en halvlevande fågel i munnen.. så hemskt! det tog säkert 15 minuter innan hon lyckades ha ihjäl den, fy! hon är verkligen en mördarkatt, en gång kom hon tydligen hem med en harunge, ikh!

massa kärlek till er jag tycker om.


RSS 2.0