home in the v-town.

har inte hunnit skrivit någonting sen jag kom hem, men tänkte att jag skulle ägna mig några minuter till det nu. tycker det är svårt att få tiden att räcka till för att hinna med allt. på något sätt vill man vara alla till lags, förska hinna med, bocka av från "att göra listan". jag tycker det är kul, men det kan bli för mycket. tänkte att jag inte skulle planera in så mycket, men sen nu har det blivit planer, efter planer.

i lördags var det meningen att det skulle bli utgång, peppen var hög, alla var glada. vad händer, jo, jag däckar klockan nio.. skitkul, eller inte. kunde ju inte blivit bättre ungefär! men alla andra verkade ha haft kul. haha. så illa, men flera dagar kommer. man kan ju inte deppa ihop totalt. annars har mina dagar här varit bra, men som sagt, stressfulla, men alldeles perfekta endå.

just nu håller jag på med ett powerpoint arbete till erica's arbete, det är kul, men huvudet står helt still just nu, så försöker bli lite mer idérik. erica är i skolan just nu. jag har lite mera att ta tag i här hemma, sen ska jag kanske försöka hinna hem till mamma en stund, we will see about that. det känns som alla tror att jag ska åka hem på fredag, så det ska klämmas in hundra saker där innan, men det är över två veckor kvar, så nu tycker jag vi håller oss lugna.

lite från mig,
ses i dimman.

love.


last news from tromsö

onsdag idag, och imorgon vid den här tiden har jag precis passerat gränsen till sverige, är inte det otroligt? jag längtar jätte mycket, men jag hoppas att tiden hemma inte kommer gå allt för fort.

idag på morgonen var jag på sats, hade ingen lust alls egentligen, pga att jag kände mig stressad, men då kan det vara skönt att ha lite tid för sig själv med. blev en hel del kondition, svettigt värre. efter det gick jag hem, och solen brände i ansiktet, var hur skönt som helst.. bara snön inte hade varit liggandes på backen, hade det varit det perfekta vårvädret! till och med vinterjackan kändes varm. väl hemma fixade jag till lite luch, omelett med champinioner och lök, helt okej. sen pratade jag med mammsen i telefon, och där efter erica, det ska bli helt galet att vi ska ses imorgon, men helt klart kommer det bli bäst! jag kommer säkert gråta, men då av lycka. efter det har jag fixat med tvätt, disk och små plock. jag har en del jag behöver fixa inne hos mig, badrum, disk å lite mera packning.. men jag hoppas jag ska hinna med det. JAG MÅSTE - om inte annat.

ikväll sen ska jag träffa tim, han vill bjuda mig på middag, låter ju inte helt tokigt faktiskt. ska bli kul att träffa honom, känns som när man inte träffats på tre dagar att man har en del å prata om. han åker ju hem på fredag, så lämnar ju inte honom ensam allt för länge. antar sen att jag är hemma sent ikväll, så då blir det sängen på en gång, för klockan är ställd på halv fem, då blir det upp och verkligen fixa de allra sista, sen far jag hem!

livet är på topp, inte sant?

love.

the question of..

work! jag har sökt arbete efter arbete, nu till sommaren. jag vet fortfarande inte hur det blir med något, och jag måste verkligen ta tag i det när jag är hemma. men det känns som jag redan börjat ge upp. allra allra helst vill jag spendera en sommar i sverige, jag vill komma hem till västerås. men faktum är, har jag inget jobb så har jag inget att komma hem till. och när jag är hemma i mars ska jag försöka, verkligen.. MEN går det inte, så har jag sökt jobb här i norge samt i danmark. känns skit tråkigt, men seriöst så har jag inget val. kan ju bli kul, men skulle ju vara underbart å få nå jobb hemma.

annars nu så har en helg passerat, i fredags var jag och tim ut, drack två glas vin, snackade lite skit, sen åkte jag hem vid tolv, kände mig riktigt duktig! i lördags gick jag upp tidigt och gick och tränade, vädret var helt underbart, solen var varm så hela dagen rullade på bra. på kvällen åkte jag hem till buz å åt afrikansk mat, yummie, kollade på melodifestivalen, sen var vi ut och gick en sväng, och vi såg det häftigaste norrskenet jag någonsin sett, det var sjukt starkt ljus, grönt och rött, i 45 minuter så stirrade vi upp på himmelen. helt galet, men fantastiskt! åkte sen hem runt tolv och däckade i sängen. igår var jag också å tränade, men skippade att sola efter som jag fortfarande är så pass förkyld. sen gick jag hem, börjat packa min väska, och tagit fram allt som ska tvättas, och det är typ sjukt mycket - så det ska jag ta tag i idag! sen vid fem träffade jag tim och vi fikade på kinon, blev en massa johnny cash, hårsnack, bilar, film och tjejsnack.. som alltid, stackarn! strax efter elva åkte jag hemmåt.

idag måste jag tvätta, åka ner till butiken och handla, sedan baka bröd. jag hoppas jag kan lyckas med allt detta.  men det måste jag!

puss på mina favvisar. :*

RSS 2.0