anställningsbrevet...

är påskrivet och skickat till norge nu. vilket gör att det hela nu känns ännu mer verkligt.. läskigt! igår började bingon, vilket inte var sådär jätte kul, men jag har bara en gång kvar och sen slutar jag, för jag jobbar typ varje torsdag och sen åker jag liksom. vilket också känns konstigt,  jag har jobbat där i över sju år och nu ska jag helt plötsligt sluta. hm, jag har nog ännu inte riktigt fatta hur mycket som kommer förändras i mitt liv, och ju mer jag tänker på det så, ja, nej jag vet faktiskt inte vad jag tänker. hursomhelst efter bingon kom henke och hämtade mig, så när jag kom hem stekte jag lite hamburgare och så kom henkes föräldrar å firade mig. trevligt! dom är verkligen så gulliga. sen senare mot kvällen kom erica och sov här :*

today!
idag är det bakning som gäller, tre kladdkakor skall vara klara innan tolv, och sen är det klippning och all handling inför morgondagen, kulkul! vet fortfarande inte hur modig jag kommer vara när jag ska klippa mig, men det beror väl på känslan man har just när man sätter sig i stolen. haha.

nu väntar en varm dusch och sen är dagen i rullning!

love.

00:51


söndag natt, och här sitter jag. jag har precis svarat på två mail jag fått från Tromsö, dit jag snart flyttar nu, nästan en månad för att vara exakt. tycker det ska bli både spännande och nervöst, och jag har kommit på att det är sjukt mycket saker jag måste fixa innan det. plus att mcdonalds valde att tycka om mig nu i oktober, så jag har fått sjukt mycket jobb. tack! haha.

i helgen har det jobbats för fulla muggar, och igår var det fest. therese fyllde år, så vi firade först henne lite, eller ja, var iallafall där, sen så blev det konrad. var inte sådär jätte roligt, men jag fick iallafall vara med min erica, vilket jag är glad för. med henne blir det alltid kul på ett eller annat sätt!

i veckan så väntas det inte mycket, utom onsdag, då jag jobbar, torsdag bingo, och sen på lördag då fyller jag år! då blir det säkerligen kul. haha. hoppas jag iallafall!

nej, jobbkläderna är fortfarande på, kanske ska ta och försöka sova snart, blev inte många timmars sömn imorse får man väl säga, haha.. telefonterror, tack för den du! ;)

puss till er alla snygga människor där ute.

love.


it's friday!

och jag har jobbet att se fram emot idag. haha. men det blir pengar, nu har jag iallafall jobbat extra ca 30 timmar, så det får jag tacka och vara glad för. och ikväll har jag tvingat henke att vara hemma, så då ska vi hyra film.¨

igår mådde jag så sjukt dåligt, tack vare utgången i onsdags, men ja det var det värt. nästan. haha ;P lite bätte kunde man ju mått. och nu är det bestämt i oktober flyttar jag till norge. det är lite läskigt, samtidigt som jag bara längtar efter en ny miljö, att bara komma bort härifrån.

nu ska jag hjälpa mamma lite grann, sen blir det dusch.

love.

at rönnby.

är hemma hos min morbror just nu, hämtade moa från fritids idag. så har jag hängt här med dem. kollat disneychannel å sen nyss gick jag å köpte pizza och kebab till dem. de vägrar äta annat. verkligen kräsna barn. annat blir det när man får egna barn, om man nu får några. då ska de inte ens få veta om någonting som heter McDonalds. haha. påtal om McDonalds, ringde till Lina där idag, och frågade om hon ville vara min referens, och det ville hon! jag blev jätte glad, så har mailat familjen i Tromsö nu... shit, det kan verkligen bli nära att man åker nu. då finns det typ hundra saker jag måste ta itu med, men det ska bara bli kul!

snart födelsedag, blir väl inget direkt fancy hade jag tänkt, med något kul blir det ju, så inbjudan skickas senare i veckan. hoppas du blir bjuden!

nu ska jag röka, och fixa med disken, snäll som man är.

love,

the end..

slutet på denna vecka, gud vad lång den har varit, och det är skönt att den här slut!

today!
gick upp, mådde typ sjukt dåligt i kroppen allt kändes crap och noll lust att ta mig till jobbet. men det var bara upp och sminka sig sätta upp håret och sen ta sig till the donk. väl där fanns det inget att göra idag, vi var typ 15 pers som jobbade.. så jag softade och tittade på idol å rökte typ, värt! sen gick jag halv fyra.. kändes ovärt att va kvar där för att bara stå. väl hemma har jag badat, gick till ica och köpte solo som roat mig i en timme, målat mina naglar svarta.. vilket jag ångrar nu för de ser fult ut. och nu är jag bara en massa trött.

för veckan är planerna inte många än, ska iallafall ta och träffa camilla någondag, sen blir det lite jobb i helgen. och snart är det min födelsedag, ih. planering skall ske. och sen kommer väl norge höra av sig med. det är en annan familj som är på mig nu också jättemycket. men jag vill ju inte till dem i första hand, så får vänta och höra tills imorgon då de skulle ringa min referens.


love.

lördag.

ännu en dag har passerat förbi. har varit på jobbet hela dagen, skulle bara jobbat till fyra, men blev till nio. elin var antgligen för bakis för att kunna ta sig till jobbet. va mycke folk idag, men rätt dött på kvällen, och jag fick typ en massa beröm av gästerna idag, haha.. men sånt är kul! imorgon blir det mer jobb, fast jobbar bara tre timmar. vad är det för skit egentligen? hur kan man ens sätta en sån tid undrar jag. men jag har skrivit önskemål inför oktober sen att få jobba långa och många dagar, för se hur de tar hänsyn till det, + att jag vill vara ledig hela vecka 43 för då skall jag riva kök. de ni!

sen så flyttar jag nog, eller ja.. jag får nog veta på måndag eller tisdag när de ringt mina referenser, jag är spänd! och det blir några mil, närmare en 160 mil uppåt, till Norge. känns spännande, nervöst, kul och allting på samma gång, men jag vill ändå inte ta ut något i förskott innan de är bestämt till 100%

nepp, smoke and bath, life is not in the past.

love.

what should I do?

ska jag bara lägga det på hyllan, ta det som det kommer, eller ska man bara skita i det helt totalt? im sick of this. nej jag har iallafall bestämt att ha mina tankar mer fokuserat på mig själv. idag på tv'n såg jag en sådan sjukt livsglad person så man blev helt, ja.. nej men det var konstigt. inget speciellt alls med honom, jag undrar bara varför han va så jävla glad? haha. well, skitsamma.

blev jobbsök idag, fast bara i norge. jag verkar inte kunna få jobb här.. känns långt bort åtminstonde. men imorgon får jag nog veta hur det blir med de här med etage iallafall. sen är det bara att gå vidare. i sådanafall blir det att gå vidare, och då tänker jag söka jobb i england med.. egentligen vet jag inte om jag vill bort så långt, men seriöst så kan jag heller inte stå här och stampa för ingenting heller.

just nu känner jag för att dricka mig rikigt full, röka, och bara prata en massa skit om allt och ingenting.

snart fyller jag år också, tadaa.
dags och hoppa ner i sängen, ska läsa lite mer.

see you later fuckers.

love.


onsdag.

godmorgon, eller något.

idag har jag bara segat hela dagen, haft så sjukt ont i magen så har bara legat idag, inte orkat ta mig upp förrän nu typ. jag och åsa skulle egentligen gått ut idag vid ett, men ingen av oss ringde, haha, bra där. men jag mådde apa typ, och åsa kanske fick för sig andra saker :) men nu är jag äntligen uppe, eller ja, jag sitter iallafall. jag ska iväg till min moster snart och skicka iväg lite ansökningar till Norge och till England. ska bli spännande, ska söka som aupair tänkte jag, så tänkte skicka in min ansökan till två olika förmedlningar, och sedan till enskilda familjer. så ska dit och skriva ett barnvänligt-brev, sen är de bara att vänta och se.

liten update bara.
see you later.

love.


måndag.

okej, jag fattar, ni som läser här vill uppenbarligen vara hemliga. helt okej, kan vara kul att tala inför osynlig publik ibland.

today!
kom hem någongång efter klockan ett idag, skulle träffat annica, men det blev inte så. istället så har jag rensat en massa lingon, varit och handlat, köpte hem thé, så har även druckit det och varit ute på promenad. men det är typ inte alls nå skönt väder ute. jag är sjukt trött också. blöh. just nu har jag inget socialt behov alls.. haha, utom typ Serena och Blair och alla andra på Upper West Street, eller var de nu än är de bor.

veckan som kommer vet jag inte alls vad som händer, eller imorgon ska jag med erica till läkaren, så blir det lite chill med henne sen. annars verkar de bli rätt lugnt. på torsdag får jag veta om hur det blir med jobbet på Etage, och på fredag skulle jag vilja gå ut.. men så blir det nog inte alls heller... nej usch vad tråkigt. haha, det här håller inte. hur klarar folk av att gå hemma utan att få krupp egentligen? jag blir galen.. seriöst.

idag har jag kollat på en massa olika sorters systemkameror, och ja, jag har blivit kär. en sådan ska definitvt inhandlas snart. okej, snälla.. någon ge mig 5000 så jag slipper spara ihop till en sådan själv.. men om jag inte får, så är det första prioritet.

okej, positiva tankar här nu.

love.

kosmetik tips!

har du fräknar du vill bli av med?
ja, igår kom min syster hem, med en aning mindre fräknar i ansiktet, hon berättade för mig att ; hon har skivat tunna skivor gurka, lagt de i citronsaft, sedan lagt de i ansiktet i 20 minuter, och man gör alltså detta 2-3 ggr i veckan så bleks dem bort. hur sjukt är inte det? jag vet inte om jag vågar.. haha, men jag ska invänta och se resultat på henne innan :)

today, work,work,work. vad finns mer att säga? hela dagen till bara en massa jobbande, slitsamt, men rätt kul var det. det är kul när de är rätt folk som jobbar. min chef var där idag också, det är lite läskigt, och det är ännu läskigare nu när hon är trevlig mot mig.. haha. livet är hårt. och imorgon blir det mer jobb, sen har jag lediga dagar framför mig, skönt. ska bli skönt att få bara va. eller ja, det tycker jag alltid första dagen.. sen så är jag uttråkad som vanligt, haha. om det är fint väder imorgon tänkte jag promenera ner på stan å ta min cykel kanske. så vi får hoppas på det.

hallå.. jag vill ha mer kommentarer. skriv vad som helst, jag vill veta vilka ni är som är här och kikar ibland :)

love.

hejochhå.

när livet börjar ta en positiv vändning ska jag vara den första som är där och börjar ta del utav det. jag är trött nu på att bara vara hemma, det har typ snart gått två veckor. visst nu har jobbet börjat, men vaddå jobb? känns snarare som om man är och uträttar någon slags form utav samhällstjänst. jag ska börja med lite små projekt, utöver att söka jobb, jag ska blandannat börja slipa en ram som är typ 1,5 * 50 cm, (skriver man ens så?) för att det senare skall bli en spegel.. mamma menar på att det kan ta upp emot två veckor att få en sådan klar.. det låter ju bra. sedan efter det vet jag inte riktigt vad, jag ska väl börja rensa ut alla mina saker från ericas förråd också. finns nog endel skit som kommit med, och sen ska väl hanna ha saker med.. någon som har några förslag med projekt jag kan ha ? haha, jag är så oinspirerad just nu så jag vet inte vad.

livet går upp och ner.. inte mer med det egentligen.
that's all.

love.

fy på er..

från att ha varit upp emot 13 stycken som läst min blogg, till ner till 3 är väldigt illa. haha. skämms! nu får ni rycka upp er? är jag inte mer intressant än så ? (: hm. jaja..

today!
världens tråkigaste måndag, längesedan det var en så ohändelselös dag. gick upp vid halv tio, gick ut och hade powerwalk med stavar runt hela bäckby, mötte en massa människor med stavar dock var 90% 60+ så jag var ju lätt coolast som var ute, haha. sedan hem gjorde frukost, fil med kiwi och knäckebröd. sedan åkte jag med mamma till affären, gjorde lite mat senare, sen blev det en flera timmars promenad på björnön.. snacka om kaloriförbränning idag, man gör av med 5 kalorier per minut med dessa stavar det är inte illa. sen hem och var sjukt trött.. så blev bara slött resterande av kvällen. känns sjukt konstigt att vara hemma.. så här mycket. imorgon ska jag hem till farmor och farfar, kan bli kul :) sen på kvällen vill jag hitta på nå roligt.. vet inte riktigt vad än, men mhm.. det kan nog visa sig.

sen jobbar jag onsdag, fredag, lördag och söndag, men passen är ändå så korta så det är inte så att man blir upptagen, greate. mina dagar går sakta just nu. men snart fyller jag år, det ska bli jättekul! jag längtar mycket, har fortfarande lite funderingar på hur dagen D skall bli, men det återkommer jag med.

avslutar med, "du är het, godnatt"

nu blir det slappt igen.
godnatt.

love.

sunday.

idag har det jobbats för fulla muggar, började klockan tio idag och höll igång till sju. mycket stress på de där jobbet, det är nästan sjukligt vad man stressar ihjäl sig för att folk ska få i sig lite mat. men nu är jag ledig fram tills onsdag. yeih! ..men har inga planer till dess. får helt enkelt ta dagarna så som de kommer :)

imorgon hoppas jag på fint väder så man kan ut å ta en lång promenad.

att sluta röka är ju inte direkt som en dans på rosor, aldrig blir det rätt dag för det. jag ska försöka snart igen.. det här håller inte. annars händer inte mycket, jag har gått och varit glad idag hela dagen, without a reason. haha. im a freak.


natti.
love.

intryck.

okej, ge ett bra intryck är inte alltid lätt.. det är inte heller alltid lätt att veta hur man ska vara, för att fortfarande vara intressant? och hur långt borta ska man hålla sig, för att inte falla över på andra sidan på en gång?

idag har jag varit apbakis, och mått apdåligt typ, haha. det är rätt åt mig egentligen, för mycket alkohol, för lite sömn, och sen första dagen på jobbet idag, jag tycker det bara suger, det finns ju verkligen ingenting som är kul med det här. jag behöver något nytt, och det är ett jobb jag pratar om.. men det är på g.. och förhoppningsvis så har jag bara en månad kvar på detta skitställe.

imorgon? jobb,jobb, och åter jobb... sen ska jag hem och bara ta det sjukt lugnt, vet iallafall att jag är ledig på måndagen så då blir det slappt.. hell yeah.

sängen väntar alldeles strax.

love.

RSS 2.0