bloggtorka AB!

ja, jag kan erkänna att bloggen inte direkt har uppdaterats med jämna mellanrum - och jag tänker inte heller lova förbättring, min kära pojkvän har påmint mig x antal ggr om att jag borde uppdatera, så nu när han ligger och sover tar jag tillfället i akt.

enhel del har hänt sen senast, när det nu var.. men igår kom vi iallafall hem från en veckas semester i grekland, zakynthos. det var helt underbart att få komma iväg och bara va! vi fick några dagars med sol och bad och avkoppling från vardagsstressen. hur underbart som helst, även om jag de två sista dagarna hade enorm hemlängtan. vi kom som sagt hem igår, jag råkade även fylla år då så på kvällen kom percys föräldrar hit så åt vi lite tårta, var jättemysigt!

idag har vi varit jättekreativa här hemma, speciellt tack vare min mamma som hjälpte till så mycket! vi har fått upp gardiner i både kök och vardagsrum, och fått vårat hem att kännas mer "hem-igt". inte en dag försent med tanke på att på fredag kommer min släkt hit för födelsedagsfirande och på lördagen blir det lite fest här. vad finns det att säga? livet leker och jag känner mig bara allmänt glad just nu.. mycket tackvare min goa familj jag har och min underbara man.. man ska inte klaga.

cheers!



jag och min baby

RSS 2.0