rubrik1.

måndag idag, min jobbdag idag var otroligt skön då jag fick sluta halvtolv. blir nog samma visa imorgon med, och jag är inte den som klagar i första taget.

nu har julafton och juldagarna sprungit förbi en, lite har man hunnit med. typ en riktigt dyngfylla på bmb, men fan vad skoj vi hade alltså. haha. det blev mycket dans, och många minnesluckor, dagen efter vaknade man upp med ett bitmärke på halsen - mindre skoj dock. annars är det som vanligt, jobb och hela den baletten.

var ner på stan idag till tandläkaren, jag är faktiskt riktigt glad över hur bra det gick och att stort plus att jag inte betedde mig som en rädd tolvåring fullt ut. haha. tandläkare är skräck alltså. men det är nog att känna att man ligger där under förstoringsglaset och ska bli bedömd, nej uh, skrämande alltså. haha. efter besöket blev det systembolaget, var riktigt galet urplockat där alltså - blir en vända till imorgon då jag typ inte alls visste vad jag skulle ha. haha.

nu ska jag snart möta bästa jennie. ska bli kul!


julafton

julafton är kommen, det känns inte alls som jul - men vi får ta det som det kommer.
imorse gick hela familjen till kyrkan, det var trevligt, sen gick vi hem och åt julfrukost,
var supergott! nu väntas mat och kalle och julklappar.. ska bli en mysig dag..

vill önska er alla en supermysig julafton -
over and out.

lucia.

idag är det lucia, känner ni hur julstämmningen kryper? nej inte jag heller.

i onsdags var jag som sagt på intervjuen på etna, rätt snabbt där inpå blev det - och jag jobbade där igårkväll. först åtta timmar på skolan sen från jobbade jag från åtta till två på etna. det var kul! tråkigt bara att det var så lite folk, men ja. blev inte att man gjorde så mycket första dagen, såg till att alla var nöjda lärde mig hur man hällde upp öl och cider. ja, lagom trött var man när man kom hem inatt.

idag har jag verkligen varit sjukt seg.. hade verkligen velat gjort något idag, men kom upp ur soffan klockan fem idag. sjukt alltså. nu har jag precis sminkat klart mig och hittat ett par jeans jag kan ha, för ikväll är det jobb igen. kul sen att man ska upp imorgon halvtio och jobba på skolan för att sedan jobba på etna på kvällen igen. men det här klarar jag. som mamma sa, jag får tänka på när jag var arbetslös då det kröp i kroppen på en. haha.

en annan rolig sak är att jag fått jobb på rösegårdskolan över jullovet. tack vare susanne. men det ska bli supertråkigt att sluta jobba på bäckbyskolan. men så är det väl när man jobbar inom bemanningsföretag.


nu ska jag fixa iordning håret, för snart kommer morbror och hämtar mig -
sen ska jag jobba för fulla muggar.

ha en mysig lucia alla.

mms

hej allihopa!

nu kan man skicka mms till mig, roligt va? jag är typ helt i extas över det. har inte kunnat det alls, någongång - men nu kan jag! så skicka på 076 211... nej såklart inte vem som helst kan, men ni som har lyckan att har mitt nummer har äran. haha. jag tycker det är jätteroligt iallafall.

idag annars har jobbet gått jättebra, igår mådde jag fortfarande dåligt och sov efter jobbet, usch. ända sen i torsdags har jag inte alls varit mig själv, men en fyra dagars kur med sömn och mat känner jag mig betydligt bättre. den där soppan får man inte riktigt den energin man behöver för att orka. därför har vågen uteslutits nu på ett par dagar. men på torsdag kör jag igång igen.

nu blir det lite ugly betty och house, sen sängen.
imorgon ska jag nämligen på en jobbintervju, wish me luck.

oxxo.

helgen närmar sig.

äntligen hemma efter en sjukt lång dag. det var texmex idag på skolan = katastrof. fast betydligt lugnare ändå mot vad man trodde - inte mer gnäll än vanligt. sen efter jobbet blev det fort hem och fixa sig iordning och ned mot stan, och lämnade in mitt CV till italian bar i nya postgallerian. tyvärr var ägaren inte inne, men en av mina fd arbetskamrater var där, hon sa att hon skulle lägga ett gott ord för mig.

tio minuter sen till bingon och sen sitta där tills klockan blev närmare 10, uh. drygt men nu är det bara en torsdag kvar, lovley. och nu ska jag ner i sängen med bums, är galet hungrig alltså. haha. och imorgon ska jag stå på vågen, ser inte fram emot det för tror inte jag gått ner ett gram alltså.. suuuck. men det återstår att se, med tanke på lite fusk denna vecka, kan det vara förståerligt.

ska bli grymt skönt med helg, min kropp är helt död nu alltså - och halsont och andra jobbigheter börjar snart stå på min lista. jag kan absolut inte bli sjuk. får pumpa c-vitamin och the i mängder alltså.


..and everytime we touch i get this feeling -
i swear i could fly.


VLCD

Very Low Calorie Diet står det för, och det är vad jag håller på med just nu. hittils har det gått bra utom några undantag, i fredags i flaska vin och alldels för många drinkar - INTE okej. haha, sen igår kväll lite potatisgratäng, men hallå - hur ska man kunna motstå? nu sitter jag här iallafall, med min ljumna drink och försöker njuta, mm. men resultatet hittils är att jag har gått ner två kilo, från tisdags till i fredags. känns jättebra! jag ska väga mig på fredag igen, väntar med spänning. jag räknar väl inte med några under, men minst ett kilo, annars blir det ingen lunch för mig på flera dagar.

jag som gnäller så mycket på att jag aldrig är ledig, för man iprincip bara jobbar, jag ska söka ett till jobb. det kan faktiskt vara bra. kanske man får välja lite sen. jag tycker ändå jag är ihärdig och har något satta mål för mig själv. ändå skulle jag gärna komma ut ur restaurangbranchen, men det är ju verkligen där saker händer - så jäkla synd att det är kasst betalt bara.

nu ska jag strax gå på promenad med moster och mamma - noll lust, men man måste tydligen röra på sig också - UTÖVER det vanliga.

ciao.


RSS 2.0