livet som arbetslös

arbetslös nu i över en månad i måndags, what to celibrate? jag har sökt en del jobb, men det är svårt att söka något som inte finns liksom. men jag har kollat ut fem roliga jobb tills imorgon att söka, så upp tidigt och sätta på jobbsökarhumöret. att vara arbetslös och inte få svar från arbetsgivare ger en dåligt självförtroende, som människa känner man sig rätt värdelös. alla snackar om hur mycket arbetserfarenhet jag har.. visst - men inget betyder någonting för det finns flera 131 000 arbetslösa ungdomar idag som säkert har minst och mer arbetserfarenhet än vad jag har. är jag för kräsen och inte vill ha ett jobb med enbart provision? hur ska jag då komma någonstans? jag vet att skolan är det största måstet för att komma närmare vad man vill.. men det är svårt att veta vad.

mamma har iallafall peppat mig under veckan, vi har gjort mycket tillsamans. har bakat matbröd, rimbobullar, rensat lite svamp, och idag bakat kladdmuffins och rulltårta. sen har vi haft tia med, det är så kul med hundar! var ute med henne idag och sprang och lekte - man får verkligen chans att fokusera på annat.. än att tänka på "problem" som finns.. usch.

men idag sen så ringde min morbror, och frågade om jag ville med till stockholm och lämna en skiva. jaja, tänkte jag.. så först åkte vi till tomas som gör låtar till melodifestivalen, men de va krångel så vi fick sitta och vänta i en och en halv timme - låten var en typisk melodifestivalen låt. (USCH!) haha. men de va ju bara en av 14 låtar jag fick höra.. sen åkte vi till stockholm till zinkensdam och sen hem.. hmm.. ja vad ville jag få ut av de här då? whatever.


jag måste ha nå konkret att fokusera på. jag känner att så mycket är jobbigt och tråkigt.. men man måste leverera och prestera, det är som viktigast just nu för mig! jag måste jag måste.

snart fyller jag år, undra vad som hittas på då.. sen den 10;e är det kryssning - och jag längtar, det kommer bli grymt! snart dags för finalen av hellskitchen, vet redan vem som vinner.. men jag måste bara se!

RSS 2.0