hohoooe.

längesedan man tog tag i att uppdatera något här, men klockan sex på morgonen är väl den tiden man egentligen har all tid i världen att göra det.

i maj blev det grymt mycket jobb alltså, vilket jag inte alls ska klaga över, men det blir så lite tid till allt annat, men ska man jobba, då ska man. i lördags här hemma blev det lite grillning och vindrickning med vänner, var hur mysigt som helst, vid elva begav vi oss ner på stan för att inta bmb's barer och dansgolv. dock var jag full av alkoholintag för att ens kunna klara av min drink, men de är sånt som händer, istället shakade jag och jennie, och till våran fördel hade vi stången nästan hela kvällen. haha. hursom, det blev tidig hemgång pga många olika saker, men subway hann vi åtminstonde trycka i oss innan vi begav hos hem.

i måndags cyklade jag till irsta, tror jag slog rekord på cykeln alltså, 30 min tog det att cykla dit, men snacka om att det droppade svett om en, men de vare värt. igår och idag blev det jobb i sthlm, så blir strax upphämtad för att jobba heeela dagen. sen ikväll ska jag få träffa min älskling, som jag längtar alltså. ska bli bäst!

imorgon fyller min syster år, så då vankas det kalas, födelsedagspresent har hon redan fått utav mig, ett par skor, två par trosor och ett par strumpor, men något litet kanske väntas, beror nog mest på om jag ska jobba imorgon eller inte. we will se about that.

nu ska jag dricka upp mitt kaffe och borsta tänderna.

RSS 2.0