kramp.

känslor styr, och tankar far - fram och tillbaks.
hjärnverksamheten har inget slut. humöret är en styrande faktor i vardagen,
och inte kan jag lita på min egna röst. jag är arg, ledsen och besviken. jag orkar inte med panik.. eller ångest. ge med tid - FRI-tid. bara jag.

bloggen är inte död, inte än.. men så mycket som händer och så lite tid för annat. har hunnit med och träffa en hel del vänner i helgen, var kul och uppskattat! verkligen. man behöver sina vänner, enormt. är så glad för er, ni anar inte! idag träffade jag en vän som jag haft sen liten, och vi har väl inte setts på flera hundra år känns det som, det var grymt kul! så mycket minnen att skratta åt och prata om. tänk om man kunde bli liten igen, vad kul och ansvarslöst. galet kul iallafall.

nu behöver jag sova. imorgon är en ny dag och i den ska jag tydligen delta i.

EFTERLYSNING!

idag när jag kom hem från jobbet, så stod det en jättefin bukett blommor med ett kort, det var till mig. nyfiken som jag är river jag upp kortet, men inget namn. såå.. nu är jag supernyfiken vem är det som skickat hem de vackra blommorna till mig. vill ju kunna tacka min vän som gjort detta.. om jag nu känner denna person. :)

ledsen och förvirrad.

min tillvaro känns för tillfället outhärdig. jag känner mig lämnad ensam. inte för jag har någon saknad. men ändå. jag borde inte vara ensam, inte nu. bara för att jag skrattar betyder det inte att jag är glad, bara för man ser ut att må bra, kan det ligga så mycket mer bakom. jag vill bara återgå till det normala, det ursprungliga. men tyvärr, tidsmaskiner existerar inte.

var nyss till ica och inhandlade mig sen frukost, youghurtbröd, keso, mango och en smootie. är grymt hungrig. så passar bra med gourme frulle. snart kommer jennie också, ska bli kul. eftersom jag ställde in våra stan planer. det är typiskt mig, men alltid kommer en annan lösning.

nu ska jag äta frukost.

RSS 2.0