nästa - bäckby centrum

imorse när jag skulle ta bussen imorse, ja idag var jag inte sk miljömedveten (haha) så var busskuren sönderslagen, inte ovanligt alls egentligen, man räknar liksom inte med att komma till en hel busshållsplats. men idag så var ramen kring busskuren hängande, och P skyltar hade blivit dragna dit, och våran nya betalautomat nedklottrad. fyfan alltså. fyra timmar när jag kommer tillbaka från stan, finns längre ingen busskur, utan numera är det en bänk och en skylt där det står "tillfällig busshållsplats". jag hoppas inte dem sätter upp ännu en glasad busskur, efter den blivit vandaliserad otaliga gånger så borde man väl satsa på något oslagbart?

annars idag har allt flytit på. inget särskillt. träffade jens och elin en snabbis på stan sen hem då var jag, mamma, syster och moster ut på promenad. imorgon ska jag och mamma ha en gångtävling, hon påstår nämligen att hon går fortare än mig.. så nu blir det upp till bevis! återkommer med resultat..

kalla fötter,

det kan man minst sagt säga att dem är. jag skulle behöva köpa mig att par supermysiga tofflor som man kan hoppa i. och gärna ett par inomhusvantar skulle väl inte heller vara helt fel!

idag var jag och mamma till erikslund och handlade lite, och ja när hon och jag gör någonting så går väl inget smärtfritt direkt! utan den här gången krånglade mammas lås på cykeln, så vi fick inte upp det. slutade med att jag fick gå till intersport och be om en bultsax så jag kunde klippa upp det, efter mycket om och men så var låset uppe och vi kunde cykla hem! lagade lite fisk och potatismos, blev jättegott. sen har jag åkt och fixat med en massa papper också, skönt att ha de gjort!

sen ringde jens, så fick han bjuda mig på en fika på stan - jättekul att träffa honom igen. så jäkla sällan man hinner ses alltså, det är supertråkigt. men så är det!

sen har det bara varit massa soffmys hela kvällen med varma mackor! snart är de prison break, jag har ju inte sett ett ända avsnitt på jättelänge, man kanske ska ge de en chans?

ikväll blir det iallafall i säng tidigt, jobbmöte klockan 10 - wish me luck.

vad säger ni?

inatt har jag fått erfara hur det kan va  att vara en tonårsförälder som har barn som vägrar lyssna. det ger en tankeställare tillbaka när jag själv var 16, aldrig hade jag gjort sådana saker om jag vetat hur orolig min mamma skulle bli. ikväll var jag i den situationen och det är verkligen inte roligt! man känner sig helt hjälplös..


BLONDINBELLA,

på söndag börjar blondinbella blogga igen. vi väntar med spänning vad hon ska skriva om, kommer hon ge oss ett utlåtande om känslorna som varit under bloggpausen, kommer vi få höra om hennes 18 års dag, eller utgången med linda rosing? hennes kille verkar stiga uppåt i bloggvärlden, men seriöst vem orkar läsa om de han skriver? jag tycker bara de är patetiskt! han tjänar "framgång" på blondinbella. vem vill läsa om toaletter och hans hajfetisch? ja, inte jag iallafall.

hursom, vi alla är olika!

i fredags för min del blev de afterwork på bmb, var trevligt! var jätteroligt att marcko kom också. en som jag och jennie träffade på kryssningen - dock var inte jennie där. sen i helgen var jag i stockholm, bakis som man var flyttades en massa grejer, men jag kan erkänna sån stor hjälp var jag nog inte. haha. kom hem i tisdags och sen rullar dagarna bara på..

ska strax slinga mammas hår och sedan blir det bingo, heya!

kippis!

jag tänkte uppdatera er lite om kryssningen som började i fredags. klockan 13;20 satte jag och jennie oss på bussen påväg mot stockholm, inte många minuter senare så öppnades första cidern. på bussen satt ett glatt gäng så man kom verkligen igång, blev mycket snack och mycket skratt. väl på båten hoppade vi in i duschen sedan till taxfreen där kvällens ranson handlades in..

uppe på däck med en ciggarett i ena handen och en smirnoff i andra träffade vi på ett gäng finnar, vissa trevligare än andra.. dock kommer jag inte ihåg något namn, men jag och jennie kom snabbt på nya namn. haha. blev ner i baren där vi hade fått dryckbiljetter - vi alla kollade show.. fast dock inte jennie. som tur var hade jag mina nyfunna vänner johnny depp och finnen, sedan joinade jag dem i deras rum och det blev texasholdem och jag vann 30 euro! några timmar senare blev det upp och vi dansade som aldrig förr. haha, somliga drygare än andra.. men det är ju inget man inte varit med om - om jag säger så. sedan blev det efterfest på däck fem och halvåtta hamnade jag äntligen i sängen, i rätt position.. hahah.. om jag säger så. en timmes sömn senare typ så gick vi upp och kollade läget i helsingfors och käkade lite donken mat. tillbaka till hytten lyckades vi åtminstonde få någon timmes sömn.

sen var det tillbaka in i duschen, tillbaka framför spegeln och sedan in i dimman. denna kväll kollade jennie på showen med mig, haha. vi blev bjudna på drinkar, vissa drinkar var vi nog lite mer värda än andra. haha. men varför inte liksom? sedan blev det dans på hög nivå.. tills små timmarna. en läskig grej som hände var att en kille kom fram till mig och visste precis vad jag hette och vart jag bodde.. han påstodde att han blev rädd själv.. stalket eller inte, han var jättetrevlig. när dansgolvet stängde blev de lite efterfest på rummet, då jag också hade träffat på en kille som uppträdde i showen, så jag bjöd han till vårat rum.. jättekul kille.. och jag gjorde kanske bort mig med barry white.

Mark: I can sing something with Barry White
Jag: He's an very oooold määän..
Alla: Ehhhh... he is dead.

vafan!? ..haha. ingen sång senare blev vi meddragna till personalens efterfest.. där var vi liksom, med bartenders som blandat våra drinkar och några från bandet. men det var riktigt kul och oväntat.. kvällen slutade på morgonen.. och en jäkligt taskig bussresa hem.. men så jäkla roligt!

en väldigt kortdragen resumé, detaljer saknas och händelser. men en sån sjukt kul kväll kan inte beskrivas i ord - den måste upplevas!

ser fram emot en ny resa med nya äventyr.

och nu säger vi.. KIPPIS!

torsdag.

torsdags kvällen börjar dra sig mot sitt slut, vad jag inte borde göra är att sitta här - jag borde fokusera på min packning.. menmen, åter till det senare! dagen har bestått av.. ja inget speciellt. jag och mamma var däremot med om något roligt imorse som vi skrattade hur mycket som helst till, haha. sedan gick jag och min syster till bingon, var jätteskönt med en riktigt lång promenad. blev dubbelpass för mig, fyra personer som var borta, vad skulle dem göra utan mig egentligen?

ska bli riktigt kul med kryssen iallafall! ..är galet peppad.

uppdatering sker när jag är hemma, nu ska jag ladda batterierna till kameran, detta ska dokumenteras.

2day.

den här dagen har mestadels gått till spillo. har dock fått reda på en sak idag, men ingenting är definitivt än - det blir det nog imorgon.. men tills dess är det hemligt, vi får hålla tummarna!

nu är det make me a supermodel som gäller sedan ska jag tvätta kläder inför helgen, what to wear liksom?

onsdag.

hej alla underbara läsare!

idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, alltså det känns så meningslöst att gå upp tidigt ibland och inte kommer man upp till något roligt heller. hösten känns enormt avtändande, eller har jag fel?

fick mail imorse från elin som skulle intervjua mig imorgon, så det blev framflyttat till på måndag istället. skönt att det blev en sen tid på måndagen med tanke på dess fylleslag som säkerligen kommer bli i helgen då jag och jennie ska på kryssning! det ska bli jätteroligt.

idag har jag inga planer, ska söka jobb på vikingline, man blir glad när det kommer ut lite roliga jobb som man är mer motiverad till att söka.


min kära mamma har gått och blivit magsjuk, så henne tänker jag mig hålla undan från idag. det betyder också att jag har hand om hushållet kanske? men det är klart man ska ställa upp. själv hatar jag magsjuka, fyy!

nu ska jag fixa mig lite brunch..
later.

efterfest - nej tack!

innan jag påbörjar mitt filosofiska nattinlägg så tänkte jag ge ett tips till alla på en skön låt sök på Pat Green på You tube med låten wave on wave - NU!

både gårdagen och dagen blev det utgång på bmb. alla pratar om hur kasst bmb är på fredagar jag tycker nog helt tvärtom, orka med en smockfull lokal, svettiga människor som hoppar på en eller ramlar in i en. fredagarna rockar betydligt mer. men man ska väl inte gnälla egentligen. ikväll var alla ute, typ.. allt från nyblivna artonåringen till pizzabagaren. men så kan det vara. och här hemma sitter jag helt spiknykter. haha. men så ska det vara. när jag vaknade imorse var jag så otroligt bakis så de inte var sant. var hemma hos ante igår och drack vin, och de ena ledde till de andra. (jag menar - de som från början skulle va en lugn hemmakväll slutade i något helt annat)

annars, vad har jag för mig? jag har varit i stockholm nu i veckan med hanna, vi var ute och åt tapas med hennes mamma på onsdagen, jättemysigt! sen gick jag och hanna på show på R.E.A med hon från sing a long som jag aldrig kommer ihåg va hon heter, anders lundin, rakel mohlin och två andra som jag inte vet. men det var jättetrevligt.

jag söker även jobb, och det har lönat sig att jag ska på en intervju nästa vecka. det är inte de lättaste, men de här ska jag fixa.

RSS 2.0