...

love only comes in one way - the right way.

är trött efter ett riktigt spontant jobbpass, fick jobba i stockholm idag. det var kul, men litet. jag ska hoppa ner i sängen nu, känner bara för att sova, så en uppdatering får det bli senare..

godnatt.


rakt vs lockigt?

i-landsproblem AB. låter jag mitt hår vara lockigt, betyder de att jag MÅSTE duscha de imorgon, men man är klar på 3 minuter. plattar jag mitt hår tar det 20 minuter, och behöver inte duscha håret imorgon de första jag gör.. ja, har man inte bråttom kan man ju lika gärna platta det, men det är sååå tråkigt! ge mig en stylelist, snälla?

tänkte berätta lite om gårdagen, var hemma hos bella på kvällen och drack vin, det var jättetrevligt. varken jag eller bella var sådär superpeppade från början, men det kom det också. senare kom christian från jobbet förbi, var kul - sen kom även bellas kompis jenny.. trevligt! vid elva tiden tog vi oss ner på stan och intog konrad, inte varit där på ett bra tag, men vi hade det kul! det känns verkligen att man inte "hänger" på konrad längre, för man kände verkligen ingen, (okej, folk från ica) men nu menar jag back in the days. blev dansdansdans, så det var riktigt kul, även om musiken dock inte var den bästa men man får inte hänga läpp för det. tack för en riktigt rolig kväll!

i veckan nu får vi se om det blir nå jobb på ica.. verkar faktiskt riktigt dött. men what to do? ska skriva till bemanningstjänst på tisdag morgon om jag inte fått höra nå annat, tråkigt. men jag har inte så mycket till val, man kan liksom inte bara gå hemma.. de funkar inte.

ikväll blir det söndagsmys.. kan det bli bättre? i dont think so.


ännu än dag..

på ica är avklarad. blev som hastigast att man fick hoppa in idag, men det var bara roligt. kändes som verkligen alla idag var inne i sin egna lilla värld på jobbet, koncentation på hög nivå där alltså. jag körde på, som vanligt tyckte jag nu att det gick jättebra, för se vad ackordet säger sen. i cross my fingers.

igår kväll tog jag cykeln hem till jennie, det var jättetrevligt! jag lagade lite mat till oss, köttfärsås och pasta fick det bli. skönt det är att äntligen kunna ta cykeln dit man ska, mycket bekvämare än att ta bussen faktiskt.

jag har tänkt jättemycket på norge på sista tiden. jag hoppas maria kan åka i maj, för då vill jag också dit, vore så kul om man kunde samla alla som man var då, shit. det ger mig samtidigt ångest att jag har varit jättedålig på att hålla kontakt över mail och telefon. men man har ju så himla mycket annat omkring sig, tråkigt nog. men ja.. hursom..

tänkte komma i säng i tid inatt, hoppas på lika fint väder imorgon som idag. vore nice.

xxxx.

ica.

idag hade jag verkligen en jättebra dag på jobbet, fick nya inspirationskällor, och ordrarna flöt på bra. tänk vad så lite kan göra så mycket, tack ni!

RSS 2.0