in the night.


hjärtat slår snabbare,
andningen blir tyngre -
jag känner mig kvävd

hela kroppen känns som tusen nålar
hjälp jag får ingen luft.
vad händer?
tiden känns evig

vart är jag?
ta mig härifrån!

den mörkaste platsen på jorden som finns
är i mig själv,
där min pank blossar upp med ångesten -
panikångest.

jag är rädd..
jag vill därifrån.
jag vill lyckas

fokusera

huvudet blir tyngre,
en röst säger; skärp dig
en annan säger; ge upp!
 
fokusera,
fokusera!

medvetandet kommer tillbaka,
svettig, skakig och rädd..
jag är tillbaka.
jag överlevde mig själv,
ännu en gång..

Inbox (1)



Gud måste ha varit på ett väldigt bra humör dagen då han skapade dig.....
Ursäkta mig, jag skulle behöva en vägbeskriving till ditt hjärta!

--

diskuterade med jennie häromdagen varför man inte får nå raggningsrepliker som "Tjena kexet, står du här och smular" typ. haha, och idag fick man det här oväntat. dock låter jag personen vara anonym. men ett gott skratt åtminstonde.


nu medans maten står i ugnen, ska jag passa på att ta ett bad. underbart! vad skulle jag göra utan mitt badkar?


tisdag.

jag har tänkt att ge bloggandet en chans, och kör på idag igen.

idag på jobbet gick dagen faktiskt rätt fort, okej fyra timmar är ingenting men idag gick det fortare än normalt. inget bråk i matsalen, superskönt! när jag sen stod och väntade på bussen ner på stan, var det en kille (18 år) som satte sig brevid mig, började snacka väder och vind, haha. rätt rolig faktiskt. dock var hans avsikter lite mer än att få mig ett gott skratt. jag tyckte det var rätt kul, det är i såna lägen man känner sig lite halvt vuxen och jäkligt ställd. hursom, nere på stan träffade jag erica som jag inte träffat på århundrande, kändes det som, vi tog en fika på waynes, var jättetrevligt! sen åkte jag hemåt och åt mammas goda fisk. perfekt mat! sen har jag hunnit med ett varmt bad och topmodel. shit vilken händelserik dag. haha.


ikväll är det verkligen nada på tv'n, ska kanske ta och fortsätta på boken jag läser, utvidga ordfrådet och kanske komma i säng i tid?! ..det sistnämnda kommer dock inte hända.


my hopes are so high that your kiss might kill me.
so won't you kill me?
so I die happy.
my heart is yours to fill or burst,
to break or bury, or wear as jewelry.
whichever you prefer.



ibland lever vi i det förflutna,
men jag är bestämd - jag lever nu.

måndag.

vet ni vad jag skulle behöva? en kurs i självdisiplin. jag bara känner det! jag orkar inte med att femtio gånger på en dag gå i samma tankebana, och sen komma på mig själv hur jäkla dumt och oresonligt allting låter. det är då man vill slå en stekpanna i huvudet på en, ska man skratta eller ska man gråta liksom?


om inte annars så fortsätter ju livet, just nu är det rätt lugnt på jobbsidan. önskar det vore lite mer, eftersom man känner att när kvällen kommer har man alldeles för mycket energi kvar i kroppen. men jag hoppas på mer i februari. man ska faktiskt inte klaga när man har ett jobb. på torsdag nu ska jag på möte hos facket, är ni med i facket? känns som jag är den ända som inte är det.. men ja, nu ska jag få ett personligt möte om varför jag ska gå med. jag borde ju göra det - men jag vet liksom inte ens vad facket har för nytta för mig. så det ska jag få reda på då på torsdag. ska bli intressant!


sometimes when everything feels like its going down.
dont let your head fall,
dont let your heart break,
dont let your mind blow away.


RSS 2.0