the show must go on..

den här dagen kommer förr eller senare, det spelar egentligen ingen roll om det är idag, imorgon eller om ett halvår, den kommer oavsett om vi vill eller inte. idag åkte maria hem, och tanken på att hon skall åka har jag skjutit upp hela tiden. men nu har hon åkt. och det kändes verkligen förjävligt.. eller känslan sitter väl fortfarande kvar. men jag vet att vi kommer ses igen, men här kommer det aldrig bli detsamma som förrut igen. fick iallafall ett gulligt sms av tim;

"...understand that it's thought, just call or sms me if you
need a coffe or just beeing depressed with me, im there.."

men vad annars?
på torsdag kommer jag hem, galet. sverige, sverige, vad ska man säga? ska bli skönt att komma hem och bara vara. även om det är en del på schemat så har jag ingen ork eller lust att stressa runt.


nu blir det lunch, sen jobb.
love.

nothing.

ibland kommer människor in i ens liv så lätt, ibland alldeles för lätt, och man vänjer sig så sjukt fort! det är som dem alltid bara funnits där och man vet inte hur man skulle klara sig utan denna personen. men sen kommer det till den punkten, när man måste glömma och gå vidare, varför är den delen så jävla jobbig ibland? den tär i hela ens kropp, och man orkar knappt andas. idag var en utav en sån dag. kom inte upp från sängen förrän vid sex nu ikväll, har bara legat och tänkt.. vilket har lett till ingenting. människor runt om kring mig som inte har något med det här alls att göra har jag låtit det gå ut över, förlåt. det är inte ni, det är jag.

oftast är jag faktiskt glad och ser livet från den ljusa sidan. även om faktum är att jag kanske inte alltid är så glad, så tror iallafall ni andra det. idag har jag inte ens kunnat le, det finns inget att le åt. när tankarna börjar bli mer positiva, så stöter man på någonting som gör att man bara går sönder. jag känner mig trasig, och vill bli hel. jag bara önskar att människor kunde försvinna från ens liv ibland, lika fort som dem tog sig in. men det är inte möjligt, inte i det här fallet.



torsdag

mycket händer här på kort tid, det känns faktiskt rätt konsigt att ha fullt upp här hela tiden, jag vet inte riktigt om jag gillar det.. men dagarna har iallafall gått sjukt fort - för fort! maria har blivit utkastad från sin arbetsgivare, en lång historia som jag inte orkar berätta här, men snäll som man är låter jag ju henne sova hos mig, även om det kan bli lite trångt när erica kommer, men det var ju inte direkt inplanerat, så det går nog alltid. marias mamma tycker att jag är så snäll, så hon ska bjuda över mig till tyskland nu i sommar, spännande! fast jag hade ju fortfarande gjort det, utan att få någonting tillbaka - vad har man annars vänner till?

igår träffade jag buzz, alltså, jag vet inte om han mest snackar en massa crap hela tiden eller om han kanske är lite annorlunda helt enkelt. haha. var hemma strax efter halv elva, helt slut och bara låg å slökollade på tv. idag på morgonen åkte jag till maria, hjälpte henne å få över lite väskor hit, drack lite latte å åt lunch, nu har hon just åkt, och jag har allting kvar här hemma! byta lakan i sängarna, dammsuga och vika tvätt, men jag hinner nog det. sen när astrid kommer måste jag åka å handla lite mat, hem igen och städa mitt hus, sjukt drygt! men när det väl är klart, så kommer jag vara nöjd!

time for some work,
later.

livet på en pinne.

lägger in en bild på mig och michael från marias födelsedagfest -
njut!

image3


tromsö.


godkväll beb's.


det är sjukt otroligt att jag fått internetsignal från mitt hus. snacka om lördagslycka. haha. idag hade jag sjukt med problem att ta mig upp ur sängen, blev väckt med somnade om låg ända till klockan ett, galet! sen har jag faktiskt städat en del, men sen vid fem kom maria på besök, vi var ut och åkte spark och maria filmade de hela, som ett blairwitchprojekt, haha, det var sjukt kul, även om vi var nära på å bli påkörda, och nerkörda. sen satt vi här hemma och bara snackade en massa skit, om tromsö och världen runt, jag kommer verkligen sakna henne så mycket! vänner som henne hittar man inte överallt, men jag vet att vi kommer ses igen, det är redan planerat - förr eller senare måste man ju skiljas åt, tråkigt nog. usch nej, det gör ont i hela mig att tänka på det nu, är två veckor kvar
tills vårat farväl.


igår kväll var vi på circa, drack latte med tabizo och nån tjej, var trevligt. tänk hur lika man är oavsett om man är från afrika, tyskland eller polen det spelar liksom ingen roll. jag har lärt mig så mycket här, och träffat så härliga människor, och jag har fortfarande så mycket tid kvar, jag ser verkligen fram emot det!


snacka om totalomvändning men min tid här när jag kom efter jul var hemsk men jag vill ju vara hemma med. men de som jag har där hemma finns kvar när jag kommer, så nu vill jag bara njuta, även om tiderna går upp och ner.


xoxo.


min syster

a m a n d a ت säger:

vet du+

ida säger:

nej?

a m a n d a ت säger:

ne va inge :P

ida säger:

jo men säg!

a m a n d a ت säger:

men det va bara att dom har gripit en norsk pediofil blan svenska nyheterr

ida säger:

haha

ida säger:

okej

ida säger:

:)
a m a n d a ت säger:

hahhaha så nu behöver inte du va rädd :)

ida säger:

vad skönt, kan jag gå ut säker nu då ;)

det är bra att min syster håller koll.
love.


time.

hej,

bloggandet har væl inte gått i någon sprudlande fart direkt. beror på att mitt internet hemma vægrar fungera, jag tror att det ær fel på sjælva grejen man stoppar in i datorn før att få det trådløsa att fungera. så jag ska testa att køpa en ny, men har inga pengar till det nu. om inte dem i familjen vill låna mig deras så længe. men dem ær vældigt sega på att få saker och ting gjort om man sæger så.

annars hær har tiden varit lite upp och ned. først kændes det helt skit att vara tillbaka, men jag tycker nog att det kænns okej nu, det kænns som innan jag åkte. jag ska børja i skolan också - detni! den 12 februari børjar jag gå en kurs i engelska, fast innan dess ska jag gøra ett test på vilken nivå jag ligger på - så får jag veta vilken klass jag ska gå i. någonting måste jag ju sysselsætta mig med. och ikvæll ska jag dra till sats och fixa meddlemskort dær med. se vilka framsteg. ojojoj.

igår åkte jag spark, kan nog sæga att det var min rikiga førsta gång, om man inte ræknar med de gånger man åkt på isen på bjørnøn. det var riktigt kul! men jobbigt, med tanke på att alling hær går upp och ner, men jag har från och med nu en ny passion - åka spark! haha. igår børjade också gossipgirl serien hær, eller jag trodde det, men det var typ tredje avsnittet, så jag fattade typ noll. men man kommer nog in i det med, nær jag væl fått min dator och fungera så ordnar det sig nog.

den 29;e åker maria hem, och kommer inte tillbaka. kommer bli sjukt tråkigt hær utan henne, men det ær redan bestæmt en resa till att hælsa på henne, så det kommer bli kul :) ..sen kommer hon hit med. iofs blir det inte alls samma sak, men we will keep intouch! næsta vecka kommer buzz också.. så det ska bli kul att træffa honom, se hur afrika var! + att errbull också kommer, iih, det ska bli sjuuuktkul! ..sen i slutet på januari åker jag hem.. då ær det brøllop som står på schemat.

ja, en liten uppdatering iallafall. ni ska veta att jag tænker på er dær hemma, och jag saknar er - MASSOR!

love.

words.


now it's time to let you go


RSS 2.0