zzznark.

i ett tappert besök för att hålla mig vaken ska passa på att skriva lite. känns jobbigt om man ska somna innan åtta, men jag är verkligen helt död! men jobbet på ica är verkligen superkul, dock börjar man se självmordsbenägen om armarna och vaderna värker, men det är så värt det! idag hann jag göra tre ordrar, är jätteglad för det.. och en order var superlång, but i made it. imorgon börjar vi stämpla på ackord, ska bli spännande det med.. och se sen nästa vecka hur man har förbättrats dag för dag. hoppas man inte är allt för kass. den här veckan jobbar jag 7-16, kan tycka det är skönare att jobba kvällspassen, men nu hinner man ju göra något efter jobbet liksom.

imorgon efter jobbet ska jag träffa jennie som jag inte träffat på läänge, ska bli jätteroligt. det är så dumt när man jobbar om varandra hela tiden, men bra att man hittar tid iallafall (: på onsdag ska jag träffa isabella, en tjej som också jobbar för proffice, vi har inte jobbat samma pass de här veckorna, så det ska bli kul att skvallra lite. uh, hela veckan är verkligen fullbokad, det var den redan i lördags typ. sånt får mig att känna lite panik, för man kan inte bara göra saker impulsivt, eller ingenting. men samtidigt tycker jag att det är roligt också, för det är ju inga tråkigheter på schemat iallafall.

nej nu har klockan precis slagit åtta, då kan man faktiskt lägga sig i sängen och kolla på tv, men tror dock inte ögonen kommer hålla sig vakna särskillt länge.

later.

nighttime.

jag är så jäkla kass på att skriva i bloggen alltså. skärpning.. eller nått. just nu håller jag på förfullt med min upplärning på icalagret. det är verkligen superskoj, men också jäkligt tufft. prestationsångest ab. men det ska gå. idag har jag lyckats klara alla svängar, som igår, kommer ihåg fkommandon osv. spelar väl ingen roll vad jag skriver, inte lätt att förstå. men det går iallafall framåt. utöver det, så hinner man faktiskt inte göra mycket annat om nätterna/dagarna än att invänta nästa jobbdag. idag känner jag mig skapligt mosig i huvudet. uh.

helgen som var varit det lite fest hos jennie. var jättetrevligt. och vi alla blev nog sådär lagom fulla och vackra. haha. blev utgång på bmb, vilket var skitkul, det jag kommer ihåg dvs. ingen minneslucka.. vad jag vet! annars flyter de mesta på som vanligt..

ska lägga mig i sängen och försöka varva ner efter jobbet,
wish me luck.

time.

hejohå.

här hinns det varken med att skriva om kryssningar och allt vad som händer omkring. men nu känns det som kryssningen och den helgen som var är över, men med roliga minnen! förra veckan som var vart det helt plötsligt jättemycket, jag var på arbetsintervju på proffice för icalagret, efter intervjuer och drogtest, så visade de sig att jag skulle få jobbet. jättespännande tycker jag att det ska bli! ska bli så roligt att göra annat än att jobba med mat.. man kan ju inte göra annat än att tänka på början av sin karriär i korvkiosken, haha. ett jäkligt underskattat jobb, förövrigt.

i fredags var det meningen att jag skulle ha gått på björn rosenström, men somnade efter besök på ica, så blev så sent när jag vaknade.. bestämde mig för filmkväll - vilket per också hade gjort, så då kom han och hämtade mig och vi satt i film-maraton, vid tre skjutsade han hem mig, då kände jag mig trött. men ändå blev det ett långt telefonsamtal och lite småprat med lillasyster, ovanlig känsla att somna runt 06 nykter.

i lördags var jag med mamma till kim, var trevligt där, blev roligare när jennie kom.. samt en liten utgång, men jag hade grymmaste magvärken, vilken som fortfarande envisas med att hålla i sig. jag och jennie tog taxi hem, jag smart som en nöt börjar i taxin babbla om att de känns som jag ska spy.. haha.. man ska inte oroa taxichaffören i onödan..


har ni någonsin haft känslan i magen att det är något som håller på att hända, eller bara att det känns som det verkligen är något som ligger i luften? det är precis det jag känner nu, och det bara ska smälla till. nästan så det ilar sådär obehagligt i ryggraden.. nej fy. jag korsar både armar och ben för det bästa. jag orkar inte med något som går emot just nu.. känslan är ju inte obekant om jag säger så..

ikväll blir det tidigt i säng,
imorgon ska bli en bra dag.


i det blå..

på något sätt, så svävar vi i det blå.
vi ser inte, vi hör inte.
vi stänger av.
jag stänger av.

jag ser svart.
jag ser vit.
så har det alltid varit.
mellanting är inget som är relevant.
antingen så är det, eller inte.

vi ser saker på sin höjd, fast ändå inte.
vi är "flexibla".
nej.

jag är tom på ord, fast ändå vill så mycket ut.


RSS 2.0